RVS Werkblad

Een rvs werkblad is tijdloos, exclusief, gemakkelijk te onderhouden, hittebestendig en zeer hygiënisch.
Houd u van strak of tijdloos design? Een RVS werkblad past goed bij moderne en traditionele huishoudens.

Uw RVS werkblad kunnen wij op uw wens fabriceren. Een RVS werkblad is er in verschillende designs en door de vorm en dikte en type spoelbak toe te passen in uw eigen stijl.

Wij kennen verschillende designs:

Glad rvs werkblad
Het meest toegespast en vrijwel bij iedereen bekend is een werkblad in RVS glad. De look en feel is strak uitgevoerd in exclusief glad finisch geborsteld.

Wild geborsteld werkblad
Een moderne look en feel. Door een rvs werkblad op een vakkundige wijze te schuren krijgt een wild geborsteld werkblad een unieke uitstraling. 

Ets rvs werkblad
Een ets rvs werkblad heeft een geprint motief en wordt niet vaak meer toegepast.

Wafel rvs werkblad
Een wafel rvs werkblad is onverwoestbaar en heeft een wafel motief. Deze bladen worden dikwijls toegepast voor de woningbouw, bijkeuken of vakantiewoning.

Alu aluminium
Alu werkbladen is een nieuwe trend, lichter van kleur en gevoeliger voor krassen. De Alu werkbladen zijn alleen apart aan te vragen en kunnen niet middels het geautomatiseerde systeem aangevraagd worden.

3d finisch
Een rvs werkblad die bewerkt is door hele kleine miniscule gelijkmatige krasjes in het oppervlakte waardoor de look en feel een industriële uitstraling krijgt.

Andere toepassingen RVS
Niet alleen wordt RVS als werkblad toegepast maar ook als achterwand, plint, bar, tafels. Deze zijn ook  bij ons aan te vragen als deze niet in het standaard offerte programma voorkomen.
 

Uw rvs werkblad zelf samenstellen?


Dit kan door gebruikt te maken van ons systeem, het is geheel vrijblvend. Het doorlopen kost u een paar minuten en dit is de eerste stap voor u om te bepalen of u kiest voor een RVS werkblad. Na het ontvangen van uw offerte kunt u ons laten weten of uw aanvraag naar wens is, wij helpen u dan verder!


 

U kunt elke gewenste aanvraag eenvoudig
binnen enkele stappen doen.

Het is vrijblijvend!HOME